410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., Nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Hírek


Hírek / 2018.02.06.

HolnapUtán Fesztivál 2018: jegyinformációk

Február 9-én, pénteken indul a jegyértékesítés a HolnapUtán Fesztivál 2018-as kiadására, amelyre március 20-25. között kerül sor. A Szigligeti Színház által hatodik alkalommal megszervezett eseménysorozat programjában tizenegy erdélyi és magyarországi társulat tizenhárom előadása kapott helyet.

A fesztivál vendégei lesznek a budapesti Katona József Színház, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a sepsiszentgyörgyi Tamás Áron Színház, a Duna Táncműhely, illetve a kolozsvári Váróterem Projekt. Az előadásprogramot a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem, a BBTE Kolozsvár Színház és Televízió Kara, a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem, illetve a Kaposvári Egyetem diákjainak, illetve a házigazda Szigligeti Társulat produkciói gazdagítják.

A VI. HolnapUtán Fesztivál szervezőinek a célja, hogy széles körben elérhetővé tegyék a fesztivál kínálatát, ezért két típusú, kedvezményes árú szabadbérletet ajánlanak a nézőknek:

HolnapUtán-bérlet: érvényes három tetszőlegesen választott nagytermi előadásra, ára 60 RON

Választható előadások: Augusztus, Otthon, A tavasz ébredése, Chioggiai csetepaté, Leonce és Lena, Ahogy tetszik (SZFE), Nóra – karácsony Helmeréknél

HolnapUtán stúdióbérlet: érvényes három tetszőlegesen választott stúdiótermi előadásra, ára 40 RON

Választható előadások: Kapufa és öngól, Bánk bán misszió, Ahogy tetszik (BBTE), Rómeó és Júlia (BBTE)

 

További információk az előadásról IDE kattintva érhetők el. Online jegyvásárlás hamarosan a Biletmaster oldalán.