410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., Nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Hírek


Hírek / 2018.01.17.

HolnapUtán Fesztivál 2018-ban is

2018. március 21-25. között kerül megrendezésre a VI. HolnapUtán Fesztivál. A Szigligeti Színház által szervezett összművészeti eseménysorozat célkitűzése, hogy párbeszédre hívja a fiatal színházi alkotókat, és bemutatkozási lehetőséget teremtsen számukra. A fesztivál hatodik kiadásának középpontjában olyan előadások állnak, amelyek klasszikus színművek kortárs feldolgozását kísérlik meg. 

A fesztivál fő kísérőrendezvénye ezúttal is a Kárpát-medencei magyar színművészeti hallgatók számára szervezett workshop, amelyben színész-, rendező-, dramaturg- és látványtervező szakos diákok is részt vesznek majd; ugyanakkor koncertekre, kiállításmegnyitóra és szakmai beszélgetésekre is számíthatnak az érdeklődők. 

A HolnapUtán Fesztivál 2018-as kiadásának részletes programja, illetve jegyértékesítési információi hamarosan elérhetők az eseménysorozat honlapján, Facebook-oldalán, illetve a Szigligeti Színház felületein (www.szigligeti.ro, facebook.com/NagyvaradiSzigligetiSzinhaz, instagram.com/szigligeti.varad).